SUPPER CLUB · SAZONAL | SEASONAL
SUPPER CLUB
# Outono | # Autumn
PT
Terra e fogo.
Ventre e origem.
Caldeirão e cosmos.
Criação e transformação.
Da argila e dos alimentos nascem formas e sabores, moldados pela mão humana, celebrados em comunidade.
No [CAL-DAY-RAH-DAH] supper club de outono, arte e comida unem-se num ritual contemporâneo inspirado em tradições ancestrais que cruzam o Algarve e o mundo.
A direção artística de Inês Barracha, a cerâmica de Andreia Pinho e a cozinha do Chef João Marreiros guiam esta celebração dos ciclos da natureza, da generosidade da terra e da ligação entre culturas.
Um jantar para agradecer, refletir e celebrar juntos.
EN
Earth and fire.
Womb and origin.
Cauldron and cosmos.
Creation and transformation.
From clay and food are born forms and flavors, shaped by human hands and celebrated in community.
At the [CAL-DAY-RAH-DAH] autumn supper club, art and food come together in a contemporary ritual inspired by ancestral traditions that connect the Algarve and the world.
With artistic direction by Inês Barracha, ceramics by Andreia Pinho, and cuisine by Chef João Marreiros, this gathering honors the cycles of nature, the generosity of the earth, and the bonds between cultures.
A dinner to give thanks, reflect, and celebrate together.
SUPPER CLUB
# Outono | # AutumnPT
Terra e fogo.
Ventre e origem.
Caldeirão e cosmos.
Criação e transformação.
Da argila e dos alimentos nascem formas e sabores, moldados pela mão humana, celebrados em comunidade.
No [CAL-DAY-RAH-DAH] supper club de outono, arte e comida unem-se num ritual contemporâneo inspirado em tradições ancestrais que cruzam o Algarve e o mundo.
A direção artística de Inês Barracha, a cerâmica de Andreia Pinho e a cozinha do Chef João Marreiros guiam esta celebração dos ciclos da natureza, da generosidade da terra e da ligação entre culturas.
Um jantar para agradecer, refletir e celebrar juntos.
EN
Earth and fire.
Womb and origin.
Cauldron and cosmos.
Creation and transformation.
From clay and food are born forms and flavors, shaped by human hands and celebrated in community.
At the [CAL-DAY-RAH-DAH] autumn supper club, art and food come together in a contemporary ritual inspired by ancestral traditions that connect the Algarve and the world.
With artistic direction by Inês Barracha, ceramics by Andreia Pinho, and cuisine by Chef João Marreiros, this gathering honors the cycles of nature, the generosity of the earth, and the bonds between cultures.
A dinner to give thanks, reflect, and celebrate together.
QUANDO | When
Sábado | Saturday · 18H
01.11.2025
ONde | WhereEstrada do Moinho da Maré 1,
8500-331 Portimão
DURAÇÃo | Duration
~ 4 H
Idade | Age
+ 16
Créditos | creditsDireção Artística | Art Direction Inês Barracha
Artista | Artist Andreia Pinho
Chef João Marreiros (LOKI)
BILHETES | tickets
€45 sócios | members
€55 público geral |
general public
Inscrição obrigatória info@modo.pt
+351 91 998 77 35