Supper Club · Sazonal | Seasonal

CHTHULUCENO E O SERMÃO AOS PEIXES CABEÇUDOS 

Chthulucene and the Sermon to the Big-Headed Fishes
# INVERNO | WINTER
PT
Este jantar, inspirado no Carnaval de Loulé, une Peixes e Humanos numa experiência única. O Chef João Oliveira preparará cada prato, inspirado em diferentes espécies, com surpresas pelo caminho. Revisitaremos o sermão aos peixes de Padre António Vieira, celebrando a beleza da criação e denunciando a exploração dos recursos. Através da visão regenerativa do Chthuluceno de Donna Haraway, convidamos-vos a degustar, refletir e celebrar. Porque comer pode ser também um ato de cuidado – com o planeta, com as espécies e uns com os outros. Venham descobrir como podemos criar juntos um futuro mais harmonioso e saboroso.
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EN
This dinner, inspired by the Carnival of Loulé, brings together Fish and Humans in a unique experience. Chef João Oliveira will prepare each dish, inspired by different species, with surprises along the way. We’ll revisit Padre António Vieira’s sermon to the fish, celebrating the beauty of creation and critiquing the exploitation of resources. Through Donna Haraway’s regenerative vision of the Chthulucene, we invite you to taste, reflect, and celebrate. Because eating can also be an act of care—care for the planet, for species, and for each other. Come discover how we can together create a more harmonious and flavorful future. 
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Créditos | creditsCriação e Performance | Creation and Performance Inês Barracha / Jantar | Dinner Chef João Oliveira
BILHETES | tickets
100€
90€ (sócios / members)

lugares | seats
14

Reservas | Reservations
Rua Garrett 21, 8500-684, Portimão
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